Economistul Dan Vatră, noul manager interimar al Spitalului Municipal Rădăuți, începând de luni – 13 septembrie

Economistul Dan Vatră, om de afaceri, administrator al Pensiunii ”Casa Vatră”, va fi de luni noul manager al Spitalului Municipal Rădăuți, anunță publicația online Stirisuceava.Net. Primarul Rădăuțiului, Bogdan Loghin, a semnat decizia de numire a lui Dan Vatră în fruntea spitalului rădăuțean pentru o perioadă interimară de 6 luni, începând cu 13 septembrie 2021.

Noul manager al unității spitalicești rădăuțene are 45 de ani, fiind absolvent al Academiei de Studii Economice București, anterior absolvind Liceul Militar din Câmpulung Moldovenesc. El este un susținător cunoscut al primarului Bogdan Loghin, anterior fiind președinte al formațiunii Uniunea pentru Rădăuți.

Stirisuceava.Net mai arată că Dan Vatră este nașul fostului prefect al județului susținut de PNL, Alexandru Moldovan, acum șef al serviciului juridic din cadrul Consiliului Județean Suceava.

Precum se știe, în luna martie a acestui an, Traian Andronachi, managerul de atunci al spitalului municipal Rădăuți, care obținuse funcția prin concurs, a fost demis de primarul Bogdan Loghin, fiind înlocuit, cu statut interimar, de economistul Romeo Negruț. Se pare că Negruț nu a corespuns așteptărilor edilului șef al Rădăuțiului și a fost, iată, înlocuit cu un alt economist, Dan Vatră.

Între timp, fostul manager Traian Andronachi, care este avocat, a acționat în judecată decizia de demitere a sa, luată de consiliul de administrație al spitalului municipal, la dorința primarului Bogdan Loghin, acțiunea judecătorească fiind pe rolul instanței. Dacă va avea câștig de cauză, va trebui repus în funcție cu plata retroactivă a drepturilor salariale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *