Economistul Romeo Negruț preia interimar funcția de manager la Spitalul municipal Rădăuți, după demiterea lui Traian Andronachi

Primăria municipiului Rădăuți a anunțat că, urmare a Hotărârii nr.99,din 5 martie 2021,înregistrată în data de 08 martie 2021,emisă de Consiliul de Administrație al Spitalului municipal „Sfinții Doctori Cosma și Damian”, în urma verificărilor efectuate, prin care s-a propus încetarea contractului de management și revocarea din funcție a managerului Spitalului, primarul Bogdan Loghin a dispus la data de 9 martie, prin Dispoziția nr. 123, revocarea din funcție a domnului Traian Andronachi și încetarea contractului de management.

Dispoziția intră în vigoare de la data de 10 martie și va fi dusă la îndeplinire de Serviciul de administrație publică locală din cadrul Primăriei Municipiului Rădăuți și conducerea Spitalului. Totodată, prin Dispoziția nr. 125/10 martie 2021, primarul Bogdan Loghin a decis ca funcția de manager interimar al Spitalului municipal să fie ocupată de economistul Romeo-Cătălin Negruț, licențiat în științe economice la Universitatea „Spiru Haret” București. Romeo Negruț își va exercita atribuțiile până la organizarea concursului, dar nu mai mult de 6 luni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.