Elena Burciu și Denisa Chifan, vicovencele de top la USV, șefe de promoție, la emisiunea”Povestea Vorbei”, mâine seară, de la ora 20, la Televiziunea Intermedia Suceava

Începând de mâine seară, ora 20.00,  vă invit să urmăriți o nouă ediție a emisiunii  ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune INTERMEDIA SUCEAVA.

De obicei avanpremiera emisiunii o publicăm chiar în ziua în care urmează ca aceasta să fie prezentată în premieră. Acum trebuie să facem o mică abatere de la tradiție fiindcă moderatorul, subsemnatul, Neculai Roșca de la cotidianul online Suceava smartpress  este el însuși vicovean declarat iar cele două absolvente ale USV, șefe de promoție la două facultăți diferite de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava  sunt din Vicovu de Jos. Denisa Chifan și Elena Burciu și-au câștigat statutul meritat, fotografiile lor fiind așezate pe stâlpii ce străjuiesc principala alee către Universitate, prin parcul Areni. Alături de alți 8 colegi laureați. Elena Burciu

este șefă de promoție la Facultatea de Istorie și Geografie, Denisa Chifan  este șefă de promoție la Facultatea de Științe Economice și Adminstrație Publică.

Cele două fete din Vicovu de Jos au acceptat invitația la emisiunea ”Povestea Vorbei”, s-au sfătuit și au venit amândouă cu cămeși naționale. Elena a făcut școală la Remezău, Denisa la Centru. Denisa a a absolvit Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, Elena este bacalaureată a Liceului Tehnologic  ”Ion Nistor” din Vicovu de Sus. Denisa este ambițioasă pe marketing, Elena este ambițioasă pe asistență socială, acum în master. Elena nu vrea să plece la muncă în străinătate pentru că are  de lucru în România, Denisa nici ea, pentru că vrea să muncească acasă dezvoltându-și propria afacere. Dar câte alte lucruri frumoase nu veți afla din vorbele celor două minunate  tinere din Vicovu de Jos, șefe de promoție la USV? Doar ascultați-le și luați aminte!

Aşteptăm, ca de obicei, comentarii şi sugestii inclusiv pe site-ul Televiziunea Intermedia Suceava, dar şi pe contul subsemnatului.
Cu respect, Neculai Roșca – Suceava smartpress,
Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 06.00 și ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00 dar și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.
Vizionare plăcută!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *