Educatie

Elevii școlii Gimnaziale Bivolărie au curățat de deșeuri lunca râului Suceava. Primarul Vasile Iliuț le-a mulțumit și a transmis reproșuri celor care manifestă dispreț față de mediu

Pe parcursul săptămâniii trecute – Săptămâna Verde, elevii școlii Gimnaziale Bivolărie din orașul Vicovu de Sus au desfăurat acțiuni de strângere a deșeurilor din lunca râului Suceava.

Primarul orașului, Vasile Iliuț, a transmis pe pagina sa de socializare mulțumiri pentru implicarea elevilor și conducerii Școlii pentru inițiativă, reproșând celor care manifestă dispreț față de mediul înconjurător.

”Elevii Școlii Gimnaziale Bivolărie au încercat pe parcursul săptămânii trecute să repare ceea ce adulții fac cu maximă nepăsare și dispreț atât față de mediul înconjurător, cât și față de toți ceilalți cetățeni ai orașului.

Felicităm inițiativa și implicarea conducerii Școlii Gimnaziale din Bivolarie și le mulțumim elevilor pentru exemplul oferit celor care deși li se ridică săptămânal deșeurile din fața curții, au grijă sa le rămână un surplus pe care să-l arunce în lunca râului Suceava.

Transmit cu această ocazie un apel la bun simț pentru a putea să ne bucurăm cu toții de o luncă a râului Suceava curată și îngrijită corespunzător . Vă mulțumesc tuturor pentru implicare”, a transmis primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *