Emilian Țehaniuc, colonel de pompieri în rezervă, noul director de cancelarie al prefectului Alexandru Moldovan

Începând de astăzi, 11 ianuarie 2021, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan a emis ordinul de numire în funcția de director de cancelarie a  colonelului în rezervă Emilian Țehaniuc.

După absolvirea Universității Ștefan cel Mare Suceava, Facultatea de Inginerie Electrică, acesta și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava, în perioada martie 1995 – decembrie 2020. Totodată, Emilian Țehaniuc va îndeplini și funcția de purtător de cuvânt al Instituției Prefectului – județul Suceava.

”Astăzi, 11 ianuarie 2021, după 3 luni de la preluarea atribuțiilor de purtător de cuvânt al Instituției Prefectului – județul Suceava, misiunea mea se încheie aici. A fost o perioadă intensă, cu multe provocări care au contribuit la dezvoltarea mea profesională și pentru care îi mulțumesc domnului prefect, Alexandru Moldovan, pentru încrederea acordată, susținerea și ocazia de a învăța mai mult. Vă mulțumesc dumneavoastră ,reprezentanților mass-media, pentru colaborare și sprijinul de care ați dat dovadă, pentru maniera corectă și eficientă în preluarea și transmiterea către cetățenii județului Suceava a informațiilor de interes public.

Vă doresc multă sănătate și vă asigur de întreaga mea prețuire! Cu stimă!” este mesajul transmis de Alina Iuliana Stan, care a îndeplinit această misiune până astăzi.

Îi mulțumim la rândul nostru pentru excelenta colaborare. Mult succes domnului Emilian Țehaniuc!  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *