Mopan Suceava
ActualitateEducatie

Epidemia de gripă golește școlile în Suceava. Lista unităților de învățământ care au suspendat parțial cursurile din cauza infecțiilor respiratorii sau gripei

Patru unități de învățământ din județul Suceava au suspendat parțial cursurile din motive de absenteism cauzat de infecții respiratorii sau gripă, anunță inspectorul școlar general al ISJ Suceava, profesorul Grigore Bocanci.

Între acestea  Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava are confirmate trei cazuri de gripă la clasa a I-a  C (36 elevi). Suspendarea cursurilor la această clasă are loc în perioada 18-21.02.2020. Unitatea școlară menține suspendarea la clasa a VI B-a (30 elevi).

Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava are confirmate trei cazuri de gripă la clasa a V-a  (27 elevi). Suspendarea cursurilor la această clasă are loc în perioada 18-21.02.2020.

Școala Gimnazială nr. 4 Suceava suspendă cursurile la clasa a I-a C (23 elevi) din motive de absenteism cauzat de infecții respiratorii, în perioada 17-18.02.2020.

Școala Gimnazială Todirești are confirmate 4 cazuri de gripă la clasa pregătitoare (16 elevi). Suspendarea cursurilor la această grupă are loc în perioada 18-19.02.2020.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *