ESTE OFICIAL: PARCARE CU PLATĂ ÎN INCINTA SPITALULUI JUDEȚEAN DE LA 1 SEPTEMBRIE. VALABIL ȘI PENTRU ANGAJAȚI

 

Consiliului Județean Suceava a votat în unanimitate, în ședința de astăzi, 20 august, proiectul de hotărâre privind instituirea  taxelor de parcare în curțile  Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Taxele propuse de Spitalul Județean Suceava și aprobate astăzi în deliberativul județean sunt:

  • Pentru prima oră – 5 lei
  • Interval care depășește prima oră –  1 leu/fiecare oră
  • Pentru personalul angajat al spitalului 100 lei/lună.

Fracțiunile de oră se consideră oră întreagă, se menționează în expunerea de motive a hotărârii adoptate

Urmare a modernizărilor efectuate,  în incintele spitalului (spitalul nou și cel vechi) sunt amenajate circa 350 de locuri de parcare. Pentru accesul rapid al autovehiculelor, în deplină siguranță și controlul acestora în spital (clădirea nouă și veche)  de pe B-dul 1 Decembrie și dinspre strada Scurtă se va achiziționa, monta și pune în funcțiune un sistem de control  – acces auto, cu bariere de intrare/ieșire, terminal intrare, terminal ieșire și terminal automat de plată, pe bază de tichete cu coduri de bare, respectiv cartele de proximitate. Hotărârea adoptată de Consiliul Județean intră în vigoare începând cu data de 1 septembrie a.c.

 

Please follow and like us:

One thought on “ESTE OFICIAL: PARCARE CU PLATĂ ÎN INCINTA SPITALULUI JUDEȚEAN DE LA 1 SEPTEMBRIE. VALABIL ȘI PENTRU ANGAJAȚI

  • 20 august 2018 la 18:35
    Permalink

    Da păi nu? La spital ca la spital, totul se plateste, chiar de mai multe ori, ca doar este spitalul privat a lui ta-su!… Numai sa nu uite sa taxeze inainte, ca se mai inampla ca dupa aia sa n-ai cui cere taxa. Da la Suceava lectia asta e bine invatata.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *