Eugen Tomac este noul președinte al Partidului Mișcarea Populară, Marian Andronache a fost ales vicepreședinte la nivel national,  coordonator al filialelor PMP din regiunea Nord-Est.

În Congresul extraordinar al Partidului Mișcarea Populară care a avut loc astăzi, 19 februarie 2022, a fost aleastă noua conducere a acestei formațiuni politice. Astfel, începând de astăzi, Eugen Tomac  este președintele Partidului Mișcarea Populară, iar președintele organizației județene Suceava a PMP, Marian Andronache, a fost ales vicepreședinte la nivel național al partidului, coordonator al filialelor PMP din regiunea Nord-Est.

”Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată prin votul exprimat și noii conduceri alese a PMP pentru seriozitate, prietenie și proiecte actuale și viitoare pe care le vom gandi și le vom înfăptui împreună, alături de români, mai uniți și mai hotărâți ca oricând!

România are nevoie de un partid curat, liber și curajos, care să promoveze valorile creștin-democrate. Acest partid este PMP.

Luptăm, muncim pentru ca fiecare român sa se simtă prețuit si respectat în țara sa!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

#PMP – Un nou început pentru o Românie creștin-democrată”, este mesajul transmis de Marian Andronache, care a ocupat și anterior funcția de vicepreședinte la nivel național al Partidului Mișcarea Populară.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.