Eurocontainere de gunoi distruse de foc lângă Biserica Sfântul Gheorghe

Vineri dimineață, la ora 09.30, un cetățean din municipiul Suceava a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe eurocontainere de gunoi aflate pe carosabil, lângă trotuarul din apropierea  Bisericii Sfântul Gheorghe”, din localitate, au luat foc.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul I.S.U. „Bucovina” Suceava, care a localizat și stins incendiul, stabilind ca și sursă „chiștoc de țigară aprins, aruncat la întâmplare”.

Cu ocazia verificărilor au fost identificate un număr de trei eurocontainere de gunoi, din care unul era ars în totalitate, iar celelalte două în proporție de 30%.

În zonă a fost identificat șeful serviciului ecologizare din cadrul Primăriei care a declarat că eurocontainerele aparțin firmei care asigură serviciile de salubrizare în municipiul reședință de județ.

Valoarea pagubelor nu a fost precizată, urmând a fi comunicată după evaluarea pagubelor.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

One thought on “Eurocontainere de gunoi distruse de foc lângă Biserica Sfântul Gheorghe

  • 20 ianuarie 2019 la 9:00
    Permalink

    In Suceava exista mai multe biserici cu hramul Sf. Gheorghe. Se impune un plus de precizie.
    Pe urma, nu prea au ce cauta langa o biserica aceste containere de regula murdare și generand murdarie si imputiciune. Nu este vorba numai de biserica, ci de institutii, de locuri publice frecventate. Ar trebui ca responsabilii sa aiba in vedere astfel de lucruri si sa fie luati de guler in legatura cu riscurile pe care le favorizeaza.

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *