Mopan Suceava
Administratie

Eveniment dedicat Recunoștinței, la Salcea! Gheorghe Flutur, Ioan Bălan și Alexandru Moldovan prezenți la festivitățile de acordare de titluri de cetățeni de onoare și premii pentru profesorii, elevii, artiștii locali, sportivii și cuplurile de aur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu deputatul Ioan Bălan și prefectul Alexandru Moldovan au participat la invitația primarului orașului Salcea, Ezekiel Belțic, la un eveniment dedicat Recunoștinței, prin care s-au acordat noi titluri de cetățeni de onoare, s-au premiat profesorii, elevii, artiștii locali, sportivii și cuplurile de aur.

Președintele Gheorghe Flutur a scos în evidență valorile fundamentale ale poporului român care aici sunt apreciate: familia, credința, performanța, libertatea, toleranța și inițiativa.

„Sunt acasă cu aceste valori, mă regăsesc total în acestea și îl felicit pe tânărul primar de la Salcea care prin aceste gesturi și fapte este compatibil cu acțiunile mele”, a transmis Gheorghe Flutur.

Președintele Flutur a felicitat orașul Salcea pentru că este prima localitate suceveană care intră în Schengen explicând că duminică prima cursa de zbor Schengen fără control al Poliției de Frontieră va fi la 9:45 de la Milano la Salcea. „În felul acesta de duminică vom circula la fel de simplu în 27 de țări europene ca și cum am zbura la București sau la Cluj. Orașul Salcea este poarta de intrare în Europa și în lume pe calea aerului și în felul acesta Europa vine mai repede în Bucovina și Bucovina merge mai repede în Europa” a transmis Flutur.

Președintele a anunțat că va fi prezent duminică la Aeroportul de la Suceava să aștepte cursa de la Milano.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *