Eveniment editorial: ”Cernăuți – obiecte pierdute”, cu autorul cărții, prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din seara zilei de sâmbătă, 27 noiembrie, ora 20, o întâlnire cu profesorul universitar doctor Mircea A. Diaconu, prorector al USV. Cartea semnată de el, ”Cernăuți – obiecte pierdute”, a văzut lumina tiparului în această toamnă, fiind deja lansată la Chișinău și Cernăuți iar de astăzi, 26 noiembrie, și la Suceava, în cadrul celei de-a VII-a ediții a Salonului Internațional de Carte ”Alma Mater Librorum”, la Universitatea Ștefan cel Mare.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *