Eveniment editorial: ”Cernăuți – Obiecte pierdute”. Lansare de carte Mircea A. Diaconu la Salonul Internațional de Carte ”Alma Mater Librorum”

Salonul Internațional de Carte ”Alma Mater Librorum”, ajuns la ediția a VII-a, care se desfășoară în aceste zile, 25 – 26 noiembrie 2021 în format hibrid, are în program mâine, 26 noiembrie, în Sala de Lectură ”Mihail Iordache”din corpul A al Universității Ștefan cel Mare”, lansarea cărții ”Cernăuți – Obiecte pierdute”, autor fiind profesorul unversitar dr. Mircea A. Diaconu.

Cartea, care a parcurs deja două drumuri încununate de succes, cu lansări mai mult sau mai puțin programate, funcție de evoluția pandemiei, la Chișinău și, mai nou, la Cernăuți,  a fost publicată de Editura Cartier din Chișinău iar lansarea ei la Suceava, vineri, 26 niembrie 2021,   va fi un prilej deosebit pentru   cei care doresc să își reînoiască amintirile  despre vremurile vechi, sau care doresc să prindă din zbor o nouă față a spiritului  bucovinean de acum un veac, să participe la acest eveniment editorial deosebit.

În cadrul  Salonul Internațional de Carte ”Alma Mater Librorum”, mâine dimineață, între orele 10.00 și 10.45, cei interesați vor putea participa la această lansare a unei cărți deosebite: Cernăuți – Obiecte pierdute, în sala de Lectură ”Mihail Iordache”. Pentru interesați și cunoscători, aceasta a fost prima sală de lectură a Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava și este ușor de găsit.

Noua carte a lui Mircea  A. Diaconu,  recunoscut universitar sucevean, critic literar de prestigiu,  aflat acum într-o   nouă ipostază, va fi prezentată publicului de profesorul unversitar dr. Elena Brândușa Steiciuc, lectorul universitar dr. Gina Puică și de asistentul universitar dr. Ioan Fărmuș.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *