Eveniment rădăuțean: Paznic de noapte la un restaurant cu plângere penală pentru amenințare din partea unui ”om al străzii” căruia nu i s-a permis odihna pe un scaun de pe terasa localului

La 28.09.2020, ora 00.12 , Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 despre faptul că, în fața magazinului Profi din localitate  are loc o agresiune.      

Pe terasa restaurantului Mesopotamia din zona indicată a fost identificat apelantul, un bărbat de 37 ani din municipiul Rădăuți, care a  declarat că a cumpărat mai multe bunuri alimentare de la magazinul Profi, iar la ieșire s-a așezat pe un scaun de la masa terasei. La un moment dat a venit la el un cetățean de 53 ani, din comuna Dornești, care i-a zis să plece de pe terasă iscându-se un conflict spontan.

La fața locului a fost identificat și agresorul indicat, care a declarat că este angajat ca paznic pe timp de noapte la terasa Mesopotamia și că în noaptea zilei de 27/28.09.2020 a observat o persoană de sex masculin ce stătea pe un scaun al terasei pe care o are în pază. S-a deplasat la acesta și i-a zis să părăsească zona deoarece este închis și nu are voie, acesta a refuzat motivând că este un om al străzii și nu se conformează la cele solicitate de el.

”Omul străzii” a depus plângere scrisă privind infracțiunea de „amenințare” împotriva paznicului de noapte.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *