Evoluția inconștienței în județul Suceava: Peste 150 de amenzi într-o zi, totalizând peste 200.000 de lei sucevenilor care nu au respectat restricțiile de circulație și deplasare

Comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava a anunțat că, după intrarea în vigoare a prevederilor Ordonanței Militare nr 3, respectiv interdicțiile de deplasare începând cu ora 12.00 a zilei de 25.03.2020,  polițiștii suceveni  au aplicat la nivelul județului 144 de sancțiuni contravenționale în valoare de 188.000 lei persoanelor care nu au respectat restricțiile de circulație si deplasare.

Jandarmii au aplicat si ei alte 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 1950 lei.

Ionuț Epureanu reamintește că legislația prevede pentru nerespectarea acestor restricții sancțiuni cuprinse între 100 – 5000 lei pentru persoane fizice, respectiv 1000-70.000 lei pentru persoanele juridice.

De menționat că, cu o zi înainte, au fost aplicate în urma verificărilor făcute, 34 de suceveni umblând aiurea pe străzi, amenzile totale aplicate fiind de 77.400 de lei

”Le multumim celor care au dat dovadă de responsabilitate si reamintim tuturor ca doar respectând legea si recomandările si dând dovadă de bun simt si constiinta vom depăși împreună aceste momente. Cu stimă si prietenie”, a transmis comisarul șef  Ionuț Epureanu tuturor sucevenilor. Verificările vor continua.

Reamintim, fiindcă se pare că este tot mai mult nevoie, faptul că în județul Suceava avem acum 8 morți în urma infectării cu coronavirus, aproape jumătate din numărul de decese la nivel național!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *