Exhibiționist din Câmpulung, încătușat după ce și-a dat izmenele jos, arătându-și ”mândriile”, în plină stradă, unor copile din oraș

Miercuri după amiază, în jurul orei 16.00, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin  112 cu privire la faptul că un anume Valentin P. de 43 ani din localitate, aflat în stare avansată de ebrietate, a efectuat acte obscene în public, în prezența a 2 minore de 12 și respectiv 14 ani, fără a exista contact fizic sau a agresa vreo persoană.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că ieri după amiază, cele două fetițe, în timp ce se plimbau pe strada Pârâul Deia, din Câmpulung Moldovenesc, s-au intersectat cu Valentin P., aflat în stare de ebrietate. Acesta s-a oprit, și-a dat pantalonii în jos și a făcut gesturi obscene. Minorele s-au îndepărtat și au apelat la 112.

Un echipaj de poliție l-au găsit și încătușat pe bărbatul de 43 de ani, acesta fiind transportat la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea lui Valentin P. pentru 24 ore, urmând să fie prezentat procurorilor cu propunerea luării unei măsuri preventive.

A fost înregistrat un dosar penal pe numele său, în care se efectuează cercetări privind comiterea infracțiunilor de „corupere sexuală a minorilor” și „ultraj contra bunelor moravuri”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.