Expertul evaluator Georgeta Lazarovici, noua președintă a femeilor din PMP Suceava

Președintele județean al Partidului Mișcarea Populară, Marian Andronache a anunțat că Georgeta Lazarovici, a fost aleasă cu unanimitate de voturi, președinte al Organizației Județene de Femei a PMP Suceava, în cadrul Consiliului Executiv Județean, întrunit statutar în data de 9 noiembrie 2022.

De profesie expert evaluator, Georgeta Lazarovici are, potrivit prezentării făcute de președintele Marian Andronache,  o temeinică pregătire profesională, fiind absolventă a două facultăți și a unui masterat în domeniul „evaluarea societăților comerciale”.

Este o persoană responsabilă, dinamică și cu inițiativă, are spirit organizatoric și este capabilă să revigoreze echipa organizației de femei a PMP Suceava.

„Nu am fost implicată în viața politică până acum, sunt membră a PMP de circa un an și alături de echipa PMP Suceava îmi doresc o schimbare a vieții politice românești, am încredere în țelurile acestui partid, am cunoscut majoritatea membrilor organizației sucevene a partidului, sunt oameni de calitate și de valoare și sunt mândră că fac parte din rândurile lor. Am convingerea că vom forma o echipa puternică și unită și în mod sigur, doar împreună, vom reuși să aducem o schimbare în viața sucevenilor”, a declarat Georgeta Lazarovici, noua președintă a femeilor din PMP Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *