Explozie la magistrala de gaz a Rădăuțiului, unde tocmai s-au făcut lucrări în dimineața acestei zile. Doi muncitori răniți, unul în stare gravă (Foto ISU)

În această seară, în jurul orei 18.30 s-a produs o explozie la conducta de gaz la care s-au efectuat  lucrări, la intrarea în municipiul Rădăuți, în zona centurii ocolitoare a orașului, chiar în zona în care a fost închisă circulația rutieră în această dimineață. În urma exploziei, care nu a fost urmată de un incendiu, doi muncitori au fost răniți, unul dintre aceștia fiind în stare gravă. Au intervenit pompierii militari cu o autospecială și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje de la serviciul de Ambulanță Județean care au preluat răniții pentru a fi transportați la Unitatea de primire a Urgențelor de la Spitalul Județean. În sprijin, pentru victima aflată în stare gravă, a fost trimisă încă o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

De menționat că lucrările la conducta de gaz care alimentează municipiul Rădăuți au fost anunțate ca fiind finalizate astăzi în jurul orei 11.30, circulația rutieră în zonă fiind reluată tot la acea oră. Se pare că lucrarea nu a fost bine finalizată, de vreme ce, la șapte ore după ce s-a anunțat   terminarea acesteia s-a produs explozia în urma căreia două persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind în stare gravă.

În urma anchetei care s-a demarat urmează să se stabilească circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *