”Export” ilegal de țigări pe ruta Rădăuți – Londra, împiedicat de polițiștii de frontieră suceveni. 1500 de pachete cu țigări, descoperite într-un autobuz care urma să plece ieri spre Anglia

Polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Suceava –I.T.P.F. Sighetu Marmației  au descoperit ascunse în bagajele a trei cetăţeni români care urmau să se  îmbarce într-un autocar cu destinaţia Londra, peste 1500 pachete de țigări de proveniență ucraineană, în valoare de  aproximativ 18.000  lei, a anunțat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.

Cei trei cetăţeni români sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Ieri, 8 martie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 08.40, lucrătorii noştri au depistat în autogara din municipiul Rădăuţi, trei cetăţeni români, de sex masculin, domiciliaţi pe raza județului  Botoşani,  care urmau să se îmbarce într-un autocar cu destinaţia Londra şi care aveau în bagajele personale ţigări de provenienţă ucraineană. 

În urma celor constatate, cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul S.T.P.F. Suceava, unde, în urma controlului amănunţit asupra bagajelor, a rezultat cantitatea de 1.529 pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 17.889 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei persoane sunt cercetate de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să fie luate măsurile legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *