Warning: getimagesize(/home9/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2020/01/afis-BOA-2020.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home9/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1141

Expoziția de caricatură „50”, Ovidiu Ambrozie Bortă BOA, vernisaj pe 15 ianuarie, în Foaierul Muzeului de Istorie

Muzeul Bucovinei a anunțat că miercuri, 15 ianuarie 2020, ora 12, va fi vernisată la Muzeul de Istorie, Expoziția de caricatură „50”, deschisă în Foaierul Muzeului de Istorie, până pe data de 27 februarie 2020, autorul fiind cunoscutul grafician sucevean Ovidiu Ambrozie Bortă BOA..

Expoziția va cuprinde 50 de lucrări de grafică satirică realizate în acuarelă pe carton, cu dimensiuni 30x21cm. Lucrările ce coagulează această expoziție au teme diverse: ecologică, război, socială etc. Sunt caricaturi realizate în ultimii doi ani, unele nominalizate și premiate la concursurile de gen sau altele expuse în cadrul expozițiilor – concurs internaționale de caricatură din lume.

 Caricaturistul Ovidiu Ambrozie Bortă BOA va vernisa această expoziție în preajma împlinirii vârstei de 50 de ani și cu prilejul împlinirii celor 23 de ani de activitate artistică de la debut. Primele creații umoristice au văzut lumina tiparului în 1997 în cotidianul „Bucovina” condus de Ion Drăgușanul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *