EXPOZIŢIE-CONCURS DE MACHETE CU TEMA PĂSĂRILE ÎN CADRUL PROIECTULUI EDUCAŢIONAL MUZEUL DE ŞTIINŢELE NATURII ÎN IMAGINAŢIA COPIILOR ORGANIZAT DE MUZEUL BUCOVINEI

Muzeul Bucovinei organizează şi în acest an la Muzeul de Ştiinţele Naturii, în luna noiembrie, proiectul educaţional MUZEUL DE ŞTIINŢELE NATURII ÎN IMAGINAŢIA COPIILOR, tema – PĂSĂRILE care se va încheia cu expoziţia temporară în care vor fi expuse machetele realizate în cadrul proiectului educațional.
Prin activitățile sale proiectul educațional a urmărit îmbogăţirea cunoştinţelor şi a noţiunilor despre Muzeul de Ştiinţele Naturii şi stimularea interacțiunii pe linie educațională între muzee şi şcoli.
Preşcolarii şi elevii din şcolile judeţului Suceava au fost invitaţi, pe parcursul vacanței de vară, să viziteze Muzeul de Ştiinţele Naturii, să participe la orele de educaţie muzeală organizate pe diferite teme despre natură în general dar şi despre ecosistemele pădurilor din Bucovina, şi apoi, să realizeze machete care au ca temă centrală PĂSĂRILE.
Machetele realizate de către elevii participanţi vor fi jurizate chiar de către vizitatorii Muzeului de Ştiinţele Naturii, cele mai votate machete vor fi premiate de către organizatori. Data vernisajului expoziţiei şi acordării premiilor va fi anunţată de către organizatori.
Organizatorii invirtă pe cei mici şi pe cei mari să participe le proiectul educaţional, să viziteze expoziţia Muzeului de Ştiinţele Naturii şi să redea în machete pădurile Bucovinei cu animalele sălbatice, păsările, florile, arborii şi tot ceea ce îşi imaghinează despre acestea.
Machetele pot fi depuse în perioada 25.10-15.11.2018 la standul Muzeului de Ştiinţele Naturii, între orele 8.00-17.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *