Mopan Suceava
CulturalEvenimente

Expoziție de pictură ”Ecouri din Atelier” a artistei Iolanda Bădăluță. Vernisaj vineri, 15 martie, ora 13.00, la Galeria Zamca

Vineri, 15 martie 2924, ora 13.00,  la Galeria de Artă ”Zamca”,  va avea loc vernisajul expoziției de pictură „Ecouri din Atelier”,  a artistei Iolanda Bădăluță. Evenimentul se desfășoară în cadrul Primăverii Culturale Bucovinene și va aduce în prim-plan creațiile Iolandei Bădăluță, o prezență remarcabilă în lumea picturii contemporane.

Curatorul expoziției este Mihai Pânzaru – PIM iar criticul de artă drd. Delia-Ioana Leizeriuc va vorbi despre lucrările expuse.

”Alăturați-ne la acest eveniment deosebit, în care arta devine un limbaj universal, iar fiecare tablou spune o poveste aparte. Vernisajul va fi un moment deosebit în care veți avea ocazia să interacționați cu artistul, să discutați cu curatorul Mihai Pânzaru și să primiți perspective interesante de la criticul de artă drd. Delia-Ioana Leizeriuc.

Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de această experiență artistică unică și să contribuiți la îmbogățirea dialogului cultural în cadrul Primăverii Culturale Bucovinene”, este mesajul transmis de organizatori.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *