Mopan Suceava
ActualitateCultural

EXPOZIŢIE INTERNAŢIONALĂ DE GRAFICĂ SATIRICĂ BUCOVINA – ROMÂNIA, LA MUZEUL BUCOVINEI


Vernisajul expoziției va fi în data de 14 iunie 2018, ora 11, în foaierul Muzeului de Istorie, Muzeul Bucovinei.
La cea de a XII- a ediție a expoziției internaționale s-au înscris în concurs 270 de caricaturiști cu 881 de caricaturi, din 55 de țări. Chiar de la început, de la primele ediții, această competiție a crescut atât în numărul de participanți cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume.
FECO a apreciat evenimentul de la Suceava.
Juriul expoziției Mihai Pînzarul Pim – caricaturist, George Licurici – caricaturist, Ovidiu Ambrozie Bortă BOA – caricaturist, împreună cu reprezentanţii asociaţiei « Gândeşte », au selectat caricaturile pentru expoziția Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum și lucrările premiate din acest an.
Premiile sunt: Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur; Premiul II – 300 € + diplomă; Premiul III – 100 € + diplomă; Mențiune – diplomă + medalii; Mențiune – diplomă + medalii; Mențiune – diplomă + medalii și vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde pe lângă caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *