Ciprian Florentin Crețan, directorul școlii din Putna: „Haideți să facem o faptă bună de Crăciun!”. FABRICA DE SPERANȚE, la Putna, pe 22 decembrie. Eveniment caritabil în premieră

Școala Gimnazială „Mitropolit Iacob Putneanul”, Comitetul de Părinți în colaborare cu Centrul ELENA – Consiliere și sprijin pentru părinți și copii Rădăuți, organizează în data de 22 decembrie 2022, la ora 10, evenimentul caritabil FABRICA DE SPERANȚE.

Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură „Ștefan cel Mare” din Putna.

În preajma sărbătorilor de iarnă, organizatorii și-au propus ajutorarea  familiei Herghelegiu din satul Verbia, comuna Grămești, fondurile adunate cu această ocazie fiind direcționate către aceștia.

Ciprian Florentin Crețan, directorul Școlii ”Mitropolit Iacob Putneanul” din Putna transmite un mesaj de suflet, drept îndemn la fapte bune:

”Binele ne e mereu la îndemână iar Sfânta Sărbătoare a Crăciunului este un prilej de a ne deschide sufletele către o cauză nobilă! Cadrele didactice, elevii și părinții de la școlile din Putna se vor implica săptămâna aceasta într-o activitate de strângere de fonduri pentru finalizarea casei familiei Herghelegiu din satul Verbia, comuna Grămești.

Este vorba despre o familie cu 11 copii minori care stă din 2006 într-o locuință cu două camere pe care trebuie să o elibereze la începutul anului viitor.

Asociații de voluntari și oameni de bine și-au unit eforturile încă din 2021 când s-a achiziționat teren și s-a început construirea unei case.

În acest moment, pentru a grăbi mutarea în casa nouă, este nevoie de achiziționarea unei centrale și terminarea finisajelor. Târgul de Crăciun și spectacolul organizat la Putna își propune să contribuie la terminarea acestor lucrări. Mizăm pe puterea de mobilizare a părinților și a întregii comunități în jurul acestui eveniment organizat în premieră la școala noastră! Haideți să facem o faptă bună de Crăciun! Haideți să ne unim eforturile și să aprindem flacăra bucuriei în sufletele acestor oameni! Joi 22 decembrie, începând cu ora 10.00, vom demonstra că ne pasă!

Sunt așteptați cât mai mulți participanți, pentru a aduce un strop de bucurie celor care au atât de multă nevoie!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *