Făcându-i-se poftă de un suc, un tânăr de 18 ani, a mers să-l fure de la Kaufland, în Suceava. ”Păcăleala” nu a ținut, agenții de pază l-au deposedat de sucurile furate

Ieri, de ziua păcălelilor, un adolescent de 18 ani a crezut că poate păcăli agenții de pază de la Kaufland Suceava, încercând să treacă de case fără să plătească trei sticle de suc. ”Păcăleala” nu a mers, fiind prins și deposedat de licorile după care tânjea.

Faptele s-au petrecut astfel: în data de 1.04.2021, ora 20:55,  un agent de pază de la Hipermarketul Kaufland, situat pe strada Universităţii din municipiul Suceava, a sesizat poliția cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului.

La faţa locului, în camera destinată agenţilor de pază al Hipermarketului Kaufland, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Ilișești, care, în jurul orei 20:40, a sustras trei peturi de suc respectiv două de Pepsi la 2L și un pet Schwepps de 1,5L, iar ulterior a trecut pe la casele de marcat express fără a plăti contravaloarea bunurilor respective.

Prejudiciul în valoare 14,88 lei a fost recuperat, adică sucurile au ajuns din nou pe raft, iar reprezentanţii magazinului nu se constituie parte civilă în procesul penal.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.