Mopan Suceava
Actualitate

Fake News/AI vs. Realitate. Harșovschi acuză: „Contracandidații mei continuă șirul dezinformărilor, ajutându-se de inteligența artificială și distribuind informații. Cât de jos pot să coboare unii?”

Lucian Harșovschi, viceprimarul în funcție și candidatul PNL la Primăria Suceava, atrage atenția și acuză campanie murdară la adresa sa cu ajutorul inteligenței artificiale. Harșovschi îi asigură pe suceveni că nu va răspunde cu acceași metodă ci va continua întâlnirile cu sucevenii în care își va prezzenta, în continuare, proiectele și prioritățile programului său pentru oraș

„Campania murdară continuă.

Contracandidații mei continuă șirul dezinformărilor, ajutându-se de inteligența artificială și distribuind informații false oamenilor prin diverse căi de comunicare. Cât de jos pot să coboare unii? Cred că vă puteți da seama din imaginile pe care le prezint.

Fac apel către toți sucevenii să fie atenți la ceea ce cred și am încredere că pot face diferența între cei care își fac campanie doar atacându-mă pe mine, folosind inteligența artificială, și mine, care vin cu proiecte concrete pentru Suceava și fiecare sucevean, de la mic la mare.

Voi continua să prezint proiectele și vă asigur că știm exact ce se poate face și știm exact ce avem de făcut.

Biriuim răul prin bine!”, a transmis Harșovschi.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *