Actualitate

Fălticeniul, sub teroarea hoților de roți de la mașinile parcate

Joi dimineață in jurul orei 07:00,  Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată telefonic de un bărbat de 48 de ani, din localitate, care a reclamat că  i-au fost furate trei jante cu tot cu anvelope, de la autoturismul BMW,  pe care îl parcase în fața locuinței.

Când a ieșit ieri dimineață din locuință, pentru a se deplasa la serviciu cu mașina proprie, bărbatul a descoperit că automobilului îi lipseau trei roți – jante cu tot cu anvelope.

El a  a declarat polițiștilor  că a parcat autoturismul în după-amiaza zilei de 03.05.2023, iar pe timpul nopții nu a auzit nimic suspect.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, prejudiciul fiind de circa 15oo de lei.

Tot ieri, în jurul orei 12:30, polițiștii fălticeneni  au fost sesizați prin 112 si de către o femeie din oraș care a anunțat că i-au fost sustrase jantele cu tot cu anvelope, de la autoturismul Audi, pe care îl parcase în laterala blocului unde locuiește.

Și în acest caz  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, hoții nefiind deocamdată identificați.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *