Fântâna arteziană cu jocuri de lumini din Parcul ”Artist Sculptor Florea Vladimir” a fost pusă în funcțiune în această seară. Primele imagini transmise de viceprimarul Marian Andronache

O veste bună pentru suceveni a fost transmisă în  această seară de viceprimarul municipiului Suceava Marian Andronache. Lucrările la fântâna arteziană din parcul ”Artist Sculptor Florea Vladimir” au fost finalizate iar sucevenii care au avut prilejul să treacă prin zona parcului de lângă Primărie, de pe strada ”Ștefan cel Mare”, din fața Policlinicii, s-au putut bucura cei dintâi de frumosul spectacol de lumini care pune în valoare jeturile  cristaline ale fântânii. ”Așa cum am promis acum doua zile, după ce au fost testate luminile, lucrările de reparații la fântâna arteziană din parcul “Artist Sculptor Vladimir Florea” au fost finalizate!” a transmis viceprimarul Marian Andronache.

Fântâna arteziană realizată din fondurile Primăriei ca de altfel întreaga operațiune de reamenajare a parcului, aduce culoare în plus orașului după ce în vara acestui an, o altă fântână iluminată multicolor a fost amenajată în fața intrării principale a Spitalului Județean.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *