Fântână nouă cu lumini și muzică, amfiteatru în aer liber axat pe centrul fântânii pentru proiecții de film, teatru în aer liber, concerte, în fața blocului UNION din municipiul Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, a anunțat că În calitate de inițiator, a aprobat ieri, în ședința Consiliului Local al municipiului Suceava, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții “Extindere modernizare fântână arteziană zonă centrală”.
Fântâna va fi amplasată în fața blocului “Union”. Prin acest proiect, actuala fântână va fi demolată și va fi construită o nouă fântână cu un perimetru de 12×12 m, în care vor fi instalate un sistem de lumini și apă în pardoseală și un sistem muzical care se va sincroniza cu mișcarea coloanelor de apă.

Va fi amenajat un amfiteatru în aer liber ce va fi axat pe centrul fântânii.
Proiectul are un caracter multifuncțional: fântână muzicală cu jocuri de lumini și apă, fântână de joacă în aer liber, pentru copii, în timpul verii.

Odată oprită fântâna, spațiul va putea susține proiecții de film, teatru în aer liber, concerte și multe altele, inclusiv poate fi patinoar în sezonul rece.
Pentru accesul pietonilor vor rămâne trepte cu o lățime de aproximativ 11.5 m.

Prin proiect se propune un lift platformă pentru accesul persoanelor cu dizabilități, precizează viceprimarul Andronache.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *