Fără drum expres Siret – Suceava – Pașcani anul acesta, răsuns dat de ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit răspuns din partea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la scrisoarea pe care i-a adresat-o la începutul lunii martie prin care solicita începerea lucrărilor la Drumul Expres Siret – Suceava – Pașcani.

”În răspunsul de la Ministerul Transporturilor, ministrul spune „negru pe alb” că nici nu poate fi vorba despre începerea lucrărilor la Drumul Expres. Sunt total dezamăgit că în acest an nu se vor începe lucrările la niciun drum expres.

Nici zecile de scrisori pe care eu le-am trimis, nici amendamentele parlamentarilor liberali, nici mesajul dat de metrul de autostradă nu au sensibilizat Guvernul. Ce fel de guvernare este asta? Trebuie să fie foarte clar, eu nu mă voi opri aici și voi face tot ce este posibil să conving guvernarea că, pentru județul Suceava, județ de graniță cu trafic semnificativ, dar și județ turistic, pentru toată Moldova, este nevoie de rute rapide”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur,

El a arătat că Guvernul nu va finanța în acest an începerea lucrărilor această investiție, ci vorbește doar despre lansarea procedurii de licitație pentru Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic, și despre o alocație bugetară care ”urmează” – speră Gheorghe Flutur  că în acest an.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *