Fără permis, fără plăcuţă de înmatriculare şi beat la volan, un şofer din Ulma prins de poliţie la plimbare prin localitate

La 10.12.2018, în jurul orei 23.10, o patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe raza comunei Ulma, un autoturism înmatriculat în străinătate ce nu avea montată plăcuţa cu numărul de înmatriculare în partea din față și care era condus de un localnic de 38 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *