Fără permis şi fără autovehicul înmatriculat un localnic din Stroieşti a intrat cu ATV-ul în balustrada de pe marginea drumului. Şoferul a refuzat testarea cu etilotestul şi recoltarea de probe biologice

La data de 09.10.2018, în jurul orei 17.30, în timp ce conducea ATV-ul pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Stroiești, pe fondul neadaptării vitezei, un localnic de 53 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune laterală cu balustrada metalică de pe marginea drumului, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului ATV, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar ATV-ul nu este înmatriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *