Fără permis și turmentat, un gospodar din Ciprian Porumbescu s-a izbit cu tractorul neînmatriculat într-o mașină, la Șcheia

Luni seară, pe la  ora 19.10, polițiștii secției din comuna  Şcheia au fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană a intrat cu tractorul într-un autoturism ce se afla parcat pe o stradă din localitate iar șoferul tractorului  se află sub influenta băuturilor alcoolice.  

La fața locului a fost identificat Gheorghe P., de 64 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, conducătorul tractorului, care a recunoscut că nu deține  permis de conducere pentru nici o categorie de automobile.  

Întrucât tractoristul  prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, s-a constatat faptul că tractorul nu este înmatriculat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis”, „conducere sub influența alcoolului” și „punerea în circulație  sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *