Felicitări adresate de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din USV, noilor studenți cu cele mai mari medii de admitere, precum și celorlalți candidați. Comunicat

Sesiunea de admitere din iulie 2022 a confirmat atractivitatea ofertei educaționale a Facultății de Drept şi Ştiinţe Administrative (FDSA) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, numărul candidaților înscriși la studiile de licență și master fiind unul extrem de promițător.

Totodată, în rândul celor care s-au înmatriculat la facultatea noastră putem evidenția absolvenți de liceu cu note foarte mari. Astfel, dacă ne referim la cele patru programe de studii universitare de licență, cele mai mari medii de admitere au fost înregistrate în cazul următorilor elevi: COROLIUC Diana Iuliana, absolventă a Colegiului Tehnic „Laţcu Vodă” din Siret cu media 9,95, la specializarea „Drept”, BURDUJOC Ştefan Alexandru, absolvent al Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, cu media 9,59, la specializarea „Drept European şi Internaţional”; VATAMANIUC Valentin Claudiu, absolvent al Grupului Şcolar Industrial „Ştefan Procopiu” din Vaslui, cu media 9,67, la specializarea „Administraţie Publică”; RUSU Raluca Teofana, absolventă a Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, cu media 9,31, la specializarea „Poliţie Locală”.

Conducerea FDSA adresează felicitări acestor tineri care au devenit studenți la USV, precum și tuturor studenților din anul I, cărora le urează mult succes în primul an universitar!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *