Femei bătute pe strada Cimitirului din Cajvana, într-o reglare de conturi privind căutarea de fier vechi în groapa de gunoi a orașului

Ieri după amiază, Poliția Orașului Milișăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că două femei au fost agresate.

La fața locului a fost identificată apelanta Roxana S. de 27 de ani care a relatat faptul că în timp ce se afla împreună cu Diana S. și Maria Ș. de 19 ani pe strada Cimitirului din orașul Cajvana, a izbucnit un conflict spontan între ele și Adrian S. de 27 ani respectiv Mihai C. de 59 ani ambii din localitate. Motivul pentru care a izbucnit acest conflict ar fi legat de o dispută  privind întâietatea la căutarea de fier vechi la groapa de gunoi a orașului. Susnumiții locuiesc în apropiere unul față de ceilalți și se cunosc.

Victimele au relatat că au fost lovite de către cei doi bărbați, cu care sunt vecini,  însă nu au dorit  intervenția unui echipaj de ambulanță.

Acestea au fost îndrumate să se adreseze Serviciului de medicină legală pentru obținerea unui certificat medico-legal.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”    urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.