”Femei de succes! Performanţă la superlativ!” ediția 2019, bucurie de primăvară pentru comunitatea suceveană

Prima săptămână a lunii martie, lună dedicată sărbătoririi femeii, debutează cu un eveniment de excepție dedicat poveștilor fascinante despre curaj, viziune și feminitate – „Femei de succes! Performanţă la superlativ!”.

Ediţia 2019 a evenimentului, va avea loc marţi, 5 martie, la ora 16:30, la Magnificus Plaza, Suceava.

Invitatele speciale de anul acesta, anunțate de către organizatori, sunt Camelia Şucu, antreprenoare, şi Roxana Dumitrache, activistă pentru drepturile omului.

Redăm prezentarea specialelor invitate și a deosebitului eveniment așa cum a fost făcută de către organizatori pe pagina dedicată evenimentului:

”Camelia Şucu este, cu adevărat, o femeie de succes. Cu o carieră în afaceri de peste 20 ani, antreprenoarea Camelia Şucu este cunoscută pentru performanțele sale în domeniul imobiliar și design interior. Parcursul său i-a oferit experiențe diverse și constructive pe toate planurile – a fost, mai întâi, pionier şi organizator al cercului de rock din şcoală, a învăţat fizică, a lucrat în atelierul de lăcătuş-mecanic la Apaca, a absolvit Facultatea de Medicină „Carol Davila” din Bucureşti şi a fost medic într-un dispensar de comună. A performat, fără doar și poate, în zona de business dar cel mai mult se mândrește cu copiii și nepoții săi.

Originară din Suceava, Roxana Dumitrache este absolventă de SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) şi masterand în studii europene şi filosofie politică la London School of Economics and Political Science. De-a lungul anilor, a lucrat la Comisia Europeană şi a făcut practică la Ministerul de Interne al Marii Britanii, însă a hotărât să se întoarcă în ţară. În prezent, Roxana lucrează în diplomaţie culturală, la ICR (Institutul Cultural Român), însă mărturiseşte că viaţa ei profesională are şi o importantă dimensiune civică.
Cele două invitate vor vorbi despre poveştile lor de succes, despre curaj, viziune şi inspirație. În acest context, li se vor alătura sucevenii Cristina David, Manuela David, Sorin Avram și Ștefan Mandachi”.

Evenimentul are și o componentă caritabilă: participanții vor putea face donații pentru micuța Larisa, fetița care este sub tratament medical și care a rămas fără mamă, în urma unui tragic accident de circulație, petrecut în Suceava, în toamna anului trecut.

„Femei de succes! Performanţă la superlativ!” este un prilej de socializare și o bucurie de primăvară pentru comunitatea suceveană, transmit organizatorii.

Și pentru o încununarea a performanțelor feminine la superlativ, Alexandra Cuza, cunoscută de publicul sucevean drept Alex Pattie, tânăra care a impresionat cu vocea ei şi juriul concursului Vocea României, va susţine un minirecital.

Evenimentul este organizat de Asociaţia SEVA, Televiziunea Intermedia Suceava, Novaoptic, Shopping City Suceava, Monitorul de Suceava, alături de alţi parteneri şi sponsori.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *