Actualitate

Femeia de 73 de ani, victima accidentului rutier de la Putna, a murit. Nepoata ei de 12 ani a fost transferată în stare gravă la Spitalul Județean

O veste tristă a venit de curând de la Spitalul municipal Rădăuți. Femeia de 73 de ani care, alături de nepoata ei de 12 ani au fost victimele accidentului de circulație petrecut în dimineața acestei zile a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Fetița, în stare gravă, a fost transportată la Spitalul Județean Suceava.

Reamintim că un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 10:30, la intrarea în comuna Putna, în apropierea unei spălătorii auto.

Un autoturism Audi condus de un șofer din satul Bivolărie, orașul Vicovu de Sus  a lovit în plin o femeie de 73 de ani care era însoțită de o fetiță de 12 ani, nepoata ei, ambele din localitate, care se deplasau pe jos, pe marginea drumului DN2H.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Amândouă victimele au fost preluate și transportate la spitalul municipal Rădăuți, fetița de 12 ani fiind în stare de inconștiență.

Polițiștii vor stabili circumstanțele producerii accidentului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *