Femeie din Suceava moartă la spital, după ce a fost găsită căzută în baie. Cu o zi înainte, a consumat țuică și i-a spus fiului venit în vizită că se simțea slăbită de la postul strict din ultima perioadă

Ieri dimineață,  03.01.2020, ora 10.50, la sediul Poliției mun. Suceava s-a prezentat un bărbat de 37 ani, din municipiul Suceava, care a sesizat faptul că la data de 2 ianuarie 2020, în jurul orei 22.50 mama sa F.E., de 64 ani, a decedat la Spitalul Județean Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia locuia singură la adresa de domiciliu. La data de 22.12.2019, în jurul orei 16.00, întrucât aceasta nu răspundea la telefon, și nici la ușă, fiul ei a sesizat evenimentul prin  S.N.U.A.U. 112 .

Echipajul SMURD ajuns la fața locului, a intervenit cu o scară intrând în apartamentul susnumitei pe geamul deschis al balconului de la bucătărie, găsind-o pe aceasta în baie căzută, conștientă însă fără a putea comunica. A fost deschisă ușa de acces prin interior, întrucât era încuiată și cu cheia lăsată în yală. Femeia a fost transportată la UP.U. Suceava unde a fost diagnosticată cu hematom extradural occipital, prezentând halenă etanolică. A fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale, iar la data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 22.55 a decedat în Secția de Reanimare a Spitalului Județean Suceava.

Conform declarației fiului femeii, ultima data acesta a vorbit cu mama sa la data de 21.12.2019, dată la care a fost in vizită la aceasta, în intervalul orar 18.00 – 20.00. În timpul vizitei mama sa ar fi consumat țuică. De asemenea, femeia i-a spus că se simțea slăbită întrucât a postit foarte strict în ultima perioadă.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.