Femeia înecată în Modova, găsită pe o insuliță din mijlocul râului este un pacient al Centrului de Reabilitare de la Sasca Mică

Azi după amiază, pe la ora 14.00, polițiștii din cadrul SPR 7 Mălini au fost sesizați prin 112 de către angajatul stației de epurare a Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihică Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, județul Suceava, cu privire la faptul că o femeie a fost luată de apă la vale.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini care a constatat că o femeie de  44 de ani din Iași, care era internată în Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihică Sasca Mică, cu diagnostic „schizofrenie paranoică”,  în jurul orei 13:00, ora de servire a mesei, a părăsit Centrul în condiții ce urmează a fi stabilite, fiind observată pe malul râului Moldova  de către doi angajați de la stația de epurare.

După câteva minute, trupul acesteia a fost observat plutind  în albia râului, ajungând pe o insuliță din mijlocul apei.

 S-a luat legătura telefonic cu conducerea Centrului de Reabilitare și Recuperare Neuropsihică Sasca Mică, care a confirmat faptul că numita Tomac Diana, nu se află în incinta unității medicale.

 La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul ISU Suceava, care, în urma operațiunilor de căutare au găsit trupul neînsuflețit al numitei Tomac Liza-Diana în albia râului Moldova pe o insulă de prundiș.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează a fi soluționat de către lucrătorii postului de poliție  Cornu Luncii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *