Femeia rănită din mașina strivită de copacul prăbușit de vânt pe DN17 la Iacobeni, a murit. Era din București, avea 43 de ani și se afla în vacanță cu soțul și cei doi copii, în județul nostru. Foto: ISU

Femeia rănită, aflată în automobilul care a fost lovit de un copac care s-a prăbușit chiar în momentul în care mașina în care se afla alături de soț și cei doi copii, pe DN17, pe raza comunei Iacobeni a încetat din viață, în urma rănilor suferite.

IPJ Suceava a transmis că accidentul a avut loc pe DN 17, în afara localității Vatra Dornei – comuna Iacobeni, la  km 153+650 metri. Conducătorul auto de 44 ani din București, aflat în concediu împreună cu familia ( soția și doi copii minori) conducea autoturismul din direcția Iacobeni către Vatra Dornei.

Ajuns la km 153+650 metri, de pe versantul din partea stânga a direcției de mers, din cauza vântului, s-a rupt un arbore care a căzut pe cupola autoturismului. Ca urmare a impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerului dreapta față ( soția, în vârstă de 43 de ani) și avarierea autoturismului.

Din păcate,  paramedicii care s-au străduit să o resusciteze pe rănită, au fost nevoiți să constate în cele din urmă decesul femeii. Pompierii militari, împreună cu lucrătorii SVSU Iacobeni, au defrișat arborele, pentru a elibera carosabilul.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *