Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de la DSP, de un mopedist fără permis

Luni dimineață. în jurul orei 07:00, o femeie a fost lovită de un moped pe trecerea de pietoni de la intersecția semaforizată a Bulevardului  1 Mai cu Strada Scurtă,  în zona Direcției de Sănătate Publică, foarte aproape de Spitalul județean. În timp ce făcea curba de pe bulevardul 1 Mai pe strada Scurtă,  Gheorghe H., care conducea un moped a surprins și accidentat o femeie care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Din accident a rezultat rănirea atât a femeii cât și a conducătorului mopedului, care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate, polițiștii au costatat că Gheorghe H., cel care conducea mopedul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” şi “ conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *