Femeie amendată pentru că nu purta mască la locul de joacă din Zona de Agrement Tătărași, în urma unei reclamații prin telverde

La 04.05.2021, orele 19.46, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin telverde despre faptul că în Parcul de Agrement ,,Tătărași” adulții nu poartă mască.

La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică, care în prealabil a luat legătura telefonic cu apelantul pentru a obține mai multe informații, acesta declarând că nu se mai află la fața locului de aproximativ 20 minute.  Polițiștii au identificat și legitimat în Parcul de Agrement ,,Tătărași” la locul de joacă pentru copii 6 adulți care erau împreună cu copii lor minori, iar una din cele șase persoane, o femeie în vârstă de 33 ani a fost depistată că nu purta mască de protecție. Tuturor persoanelor în cauză li s-a atras atenția ca pe viitor să respecte normele legale.

Femeia surprinsă fără mască a fost sancționată conform art. 65 lit. h din Legea 55/2020 rap. la art. 1 din anexa nr. 2 la HG. 432/2021.

Agentul de securitate care are în atenție Parcul de Agrement ,,Tătărași” a fost instruit cu privire la respectarea de către toți cetățenii a măsurilor privind prevenirea răspândirii COVID19.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *