Femeie arestată după ce şi-a înjunghiat cumnata, la Frătăuţii Noi

Ieri la amiază, 26.06.2019, la ora 12:59, polițiștii Secției 4 Poliție Gălănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că are loc un omor în locuința cu nr. 802 din com. Frătăuții Noi. La circa 5 minute aceeași persoană a revenit cu apel la SNUAU 112 solicitând intervenția unui echipaj medical întrucât este rănită.

La fața locului a fost identificată victima, L.D. de 24 ani, cetățean italian, și autoarea faptei, P.M. o femeie de 28 ani, din comuna Frătăuții Noi.

În curtea locuinţei, pe beton, a fost identificat un mâner de plastic de culoare negru, ce prezenta pete de culoare brun roșcată cu aspect de sânge.

Poliţiştii au luat legătură cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți precum și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și au fost dispuse măsuri de asigurare a locului faptei până la sosirea echipei operative.

Medicul sosit la fața locului a stabilit că victima are o leziune prin înjunghiere la nivelul șirei spinării.

P.M. a declarat faptul că a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie pe L.D., cumnata sa, în urma unui conflict spontan.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava și și ulterior cu  un elicopter la Spitalul Județean Iași.

Ulterior la fața locului s-a deplasat o echipă din cadrul SIC împreună cu criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic, însoțiți de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care în urma cercetărilor au stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 12:40, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan avut cu victima,  P.M. i-a aplicat trei lovituri de cuțit în zone vitale ale corpului, cauzându-i răni grave, care au necesitat transportarea victimei de urgență cu un elicopter SMURD la Spitalul „Sf. Spiridon” din Mun. Iași, unde s-a stabilit următorul diagnostic: „plagă înjunghiată cu corp restant (lamă de cuțit) în regiunea cervicală față-posterioară, plagă înjunghiată antebraț stâng”.

În baza probatoriului administrat, față de P.M. s-a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de „omor”, urmând ca la data de 27.06.2019, să fie prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *