Femeie bătută de fratele său care la beție s-a gândit să vândă apartamentul comun, lăsat moștenire de la părinții decedați, la Vatra Dornei

La 09.11.2019, în jurul ore 05.00, Poliția municipiului Vatra Dornei, a fost sesizată prin plângere scrisă de către o femeie de 47 ani, din localitate, despre faptul că în seara zilei precedente, în timp ce se afla la domiciliul părinților, a fost lovită cu palma peste față de fratele său de 42 ani.

În urma verificărilor efectuate și a audierii părților s-a constatat faptul că în urma decesului ambilor părinți, reclamanta, cu acceptul celorlalți doi frați, a rămas să locuiască în apartament până la definitivarea documentelor privind masa succesorală.

La data de 08.11.2019, în jurul orei 23.30 femeia se afla în imobilul menționat, împreună cu unul dintre frații ei și cu încă două persoane cunoscute, unde consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, fratele acesteia, pe fondul consumului de alcool i-a spus că urmează să scoată apartamentul la vânzare, întrucât are mare nevoie de bani. 

Femeia a refuzat să creadă cele spuse de fratele ei, menționând că părăsește apartamentul doar în momentul când primește suma de bani ce i se cuvine. În acest timp, bărbatul s-a ridicat de la masă și i-a aplicat o palmă peste față surorii sale.

Persoana vătămată nu s-a prezentat la spital și nici nu a solicitat o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale, considerând că nu este necesar.

Acesteia i s-au adus la cunoștință prevederile Legii nr. 217/2003 republicată, prin care are dreptul de a solicita emiterea unui ordin de protecție provizoriu, iar în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a emis ordinul de protecție provizoriu, urmând ca persoana vătămată să locuiască în continuare la  aceeaşi adresă din municipiul Vatra Dornei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *