Femeie bătută de soţ pentru că i-a ascuns sticla de băutură, la Marginea

 

Patrula de poliție din cadrul Secției 3 poliție rurală Marginea a fost sesizată ieri, 7 noiembrie 2019, la ora 12:38, prin SNUAU 112 de către o femeie de 52 ani din localitate care a anunţat că a fost agresată de soțul său în vârstă de 54 de ani. Cei doi sunt căsătoriţi de 30 de ani.

Femeia a relatat că soţul care se afla sub influența băuturilor alcoolice a început să facă scandal la domiciliu, iar în momentul în care i-a solicitat acestuia să înceteze, bărbatul a lovit-o.

Pentru a opri scandalul, femeia s-a închis în dormitor și nu a mai ieșit până dimineață.

În jurul orelor 19:00, femeia care a observat că soțul ei a adormit, a luat sticla de băutură şi a ascuns-o.

În momentul în care s-a trezit, bărbatul a devenit din nou agresiv, lovindu-şi soția și răvășind lucrurile prin casă până a găsit sticla de băutură ascunsă de aceasta.

Femeia a depus plângere penală împotriva soțului său, solicitând, de asemenea, emiterea unui ordin de protecție provizoriu. În aceste împrejurări, având în vedere declaraţia persoanei vătămate din data de 07.11.2019, în cauză s-a stabilit că se impune emiterea unui asemenea ordin împotriva soţului agresiv.

Ordinul de protecție provizoriu a fost emis în data de 07.11.2019, ora 13:30 și este valabil până în data de 12.11.2019, ora 13:30.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală și urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către Postul de Poliție Marginea.          

 

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *