Femeie bătută în grajdul cu animale de către soțul gelos, în dimineața de Crăciun, la Grămești

O femeie din Grămești a sunat la poliție și a anunțat că a fost bătută, în grajdul cu animale, de către soțul gelos, în sfântă zi de Crăciun.

Polițiștii de la secția de poliție Bălcăuți au fost sesizați ieri, 26 decembrie 2020, dimineață, pe la ora 8,  prin telefonul de urgențe 112, de către o femeie de 40 ani, din comuna Grămești, despre faptul că, în timp ce se afla în grajdul gospodăriei, soțul său, în vârstă de 45 ani, a lovit-o și a amenințat-o cu acte de violență. 

În dimineața zilei respective, în jurul orei 7, femeia se afla în grajdul gospodăriei sale, rânduind animalele. La un moment dat în grajd a intrat soțul acesteia, iar pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a geloziei de neostoit, între cei doi soți a izbucnit un scandal, bărbatul lovind-o de mai multe ori pe femeia sa, amenințând-o apoi cu acte de violență.

După scandal și bătaie, femeia a mers în locuință, unde se afla tatăl său, iar după o perioadă de timp de pe telefonul mobil, la ora 08:21, a apelat SNUAU 112, sesizând cele întâmplate.

Femeia a fost audiată, ocazie cu care a declarat că, formulează plângere penală împotriva soțului său, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Totodată în cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazia cu care s-a constatat că, există risc iminent, fapt pentru care în temeiul art. 223 din Legea nr. 217/2003 republicată, s-a emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, față de agresor.

S-a întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „Violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *