Femeie de 44 de ani din Mălini, omorâtă după ce o autoutilitară Ford a lovit un Chevrolet care a intrat direct în victima aflată în afara carosabilului

Ieri dimineață, după ora 6.00, un bărbat de 47 de ani, din comuna Mălini, în timp ce conducea autoutilitara marca Ford, pe D.J. 209A, pe raza satului Mălini, din direcția Mălini către Poiana Mărului, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga, motiv pentru care o femeie de 35 de ani, localnică, care conducea autoturismul marca Chevrolet din sens opus, pentru a evita impactul, a virat dreapta și a acroșat-o pe o altă femeie, de 44 de ani, din aceeași localitate, care se afla pe marginea drumului în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul femeii care se afla pe marginea șoselei. Trupul acesteia a fost depus la morga spitalului Fălticeni în vederea efectuării necropsiei. De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii care conducea Chevrolet-ul, ea fiind transportată la Spitalul Județean Fălticeni unde s-a stabilit diagnosticul „contuzie antebraţ drept, atac de panică” fără să rămână internată.

Bărbatul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,09, alcool pur în aerul expirat urmând să i se  recolteze probe de sânge la Spitalul mun. Fălticeni.

Și conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe de sânge la Spitalul mun. Fălticeni.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.