Mopan Suceava
Evenimente

Femeie de 45 de ani din Siminicea, în arestul IPJ, acuzată de mai multe infracțiuni de tulburare de posesie și distrugere

Joi, 25 noiembrie, în contextul cercetărilor pe care polițiștii din Siminicea  le efectuează în mai multe dosare penale aflate în lucru, vizând un număr de 4 infracțiuni de „tulburare de posesie” și 2 infracțiuni de „distrugere” săvârșite de Dorina A. de 45 ani din localitate,, lucrătorii Poliției Orașului Salcea împreună cu cei ai posturilor de poliție arondate P.P. Dumbrăveni și P.P. Siminicea, au luat  măsura reţinerii preventive pentru 24 ore a femeii, reținându-se faptul că:  

În perioada 11-15.09.2020, Dorina A.  a ocupat fără drept, prin amenințare, suprafața de teren de 857 m.p., care aparține persoanelor Dorin Ț. de 40 ani și Mirela Alina Ț.de 40 ani din comuna Siminicea, construind un gard cu temelie pe un nou amplasament.

În ziua de 28.06.2021 Dorina A.  a ocupat, prin desființarea semnelor de hotar, suprafața de circa 120 mp. din terenul persoanei vătămate Natalia M. din comuna Siminicea, înființând ulterior un gard cu temelie de beton amplasat la 2 metri în interior.

În ziua de 01.11.2021, cu ocazia efectuării lucrărilor de bornare a suprafeței de teren proprietatea familiei Dorin și Mirela Ț. Dorina A., prin exercitarea de acte de violență fizică și amenințări a împiedicat desfășurarea activității desființând semnele de hotar.

În noaptea de 01/02.11.2021, Dorina A. a distrus gardul împrejmuitor al terenului în suprafață de 857 mp care aparține Dorin și Mirela Ț., ocupându-l prin desființarea  semnelor de hotar.

În noaptea de 16/17.11.2021,  Dorina A. a distrus cu intenție gardul împrejmuitor al terenului deținut de cei doi mai sus amintiți, în suprafață de 857 mp , cauzând un prejudiciu de 2000 de lei, ocupând suprafața de teren prin desființarea  semnelor de hotar.

Femeia a fost introdusă în arestul IPJ Suceava, urmând ca să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *