Femeie de 45 de ani, dispărută de acasă, găsită spânzurată în pădure, la Baia

O femeie de 45 de ani, din comuna Baia, dată dispărută de acasă, a fost găsită spânzurată în pădure. Mai multe echipe de polițiști, jandarmi, localnici au răscolit împrejurimile locuinței acesteia.

Astfel, ca urmare a raportului de eveniment al poliției Mălini, din data de 04.09.2020, privind plecarea voluntară de la domiciliu a unei femei de 45 de ani, din comuna Baia, în data de 05.09.2020, la ora 13.00, s-au constituit echipe de căutare formate din patru lucrători de poliție din cadrul S.P.R.7 Mălini, patru jandarmi din cadrul Detașamentului Suceava, lucrători din cadrul Primăriei Baia și localnici din satul Bogata, comuna Baia.

Echipele au răscolit împrejurimile din apropierea locuinței persoanei dispărute, iar în jurul orelor 15.00, un lucrător din cadrul Primăriei Baia a identificat cadavrul acesteia în marginea lizierei de pădure denumită popular ,,Bou”, la aproximativ 400 m de locuința acesteia, fiind spânzurată de un copac.

La fața locului s-a deplasat un criminalist din cadrul Poliției municipiului Fălticeni care a efectuat cercetarea locului faptei, stabilind că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei acesteia a rezultat faptul că femeia era o consumatoare înrăită de băuturi alcoolice și a avut în trecut mai multe tentative de suicid.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *