Mopan Suceava
Actualitate

Femeie de 52 de ani din Pojorâta, găsită moartă după două zile, în casa concubinului

Miercuri seară, în jurul orei 20.30,v  lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 30 ani din localitate cu privire la faptul că mama sa este căzută în locuința concubinului său, posibil decedată.

Femeia în vârstă de 52 de ani a fost găsită în dormitorul casei  concubinului său, fără a prezenta semne vitale, la nivelul întregului corp instalându-se complet rigiditatea cadaverică. Un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Câmpulung. Moldovenesc a constatat decesul și a opinat că a survenit în urmă cu aproximativ 2 zile, respectiv în ziua de 10.04.2023.

Fiul femeii a declarat că mama sa se afla într-o  relație de concubinaj de mai mulți ani cu bărbat din sat, locuind la domiciliul acestuia, plecat în străinătate. El a spus  că mama sa obișnuia să consume băuturi alcoolice zilnic și avea mai multe afecțiuni medicale.

Fiul defunctei, a declarat că nu are suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă – moarte suspectă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *