Femeie de 56 de ani din Șaru Dornei, găsită înecată la barajul unei microhidrocentrale din localitate

Ieri 1 decembrie, pe la ora 11.00, polițiștii din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei au fost sesizați 112 de către  un bărbat despre faptul că a găsit o femeie  înecată în canalul de aducţiune al Centralei de mică putere, din comuna Şaru Dornei.         

Bărbatul care a anunțat evenmentul este angajat la unei firme de mentenanță  și,  în timp ce efectua verificarea grătarelor la bazinul de la canalul de aducţiune al apei la microhidrocentrală a observat un cadavru al unei persoane de sex feminin între pilele digului. A apelat serviciul 112 iar pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei sosiţi la faţa locului au scos din apă cadavrul. 

Cu ocazia cercetării locului faptei şi examinării sumare a cadavrului s-a constatat că acesta este al unei femei de 56 de ani din comuna Şaru Dornei, persoană cunoscută cu afecţiuni psihice şi care nu prezenta urme de leziuni pe corp.

Cadavrul a fost transportat şi depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei.          

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de“uciderea din culpă” (moarte suspectă), iar cercetările vor fi continuate de către Postul de Poliţie Şaru Dornei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *